Nieuwe website!

Het is zover! De nieuwe website staat online met een ververst portfolio. Neem gerust een kijkje en schroom niet om een berichtje achter te laten.

Alhoewel de website maar een virtuele thuisbasis vormt voor het bedrijf, ik zie het zelf als een nieuw hoofdstuk. Er kan nu op een betere en duidelijkere manier diensten aangeboden worden en het stelt mij steeds meer in staat om meer aandacht te richten op wat echt belangrijk is voor mij: de mooie momenten vastleggen en merken visuele basis geven.

Een bedrijf dat eerst begon als een project; een periode later een serieuze bezigheid en nu begint het zich stevig te vestigen. Toch blijf ik het vrij luchtig zien, ik haal hier voornamelijk heel veel plezier uit. 

Dus daarom verder ook geen diepgang meer. Blijf vooral op de hoogte als je ge├»nteresseerd bent en even goede vrienden wanneer je er geen zin in hebt. Ik zal op de blog voornamelijk updates posten over de portfolio, mooie verhalen over projecten/bruiloften en soms een paar lollige dingetjes. 

Tot de volgende!