Welkom op mijn website

Hallo! Leuk dat je de tijd neemt om hier te snuffelen.

Ik heb mijn website vernieuwd. Ik heb ervoor gekozen om te werken met SquareSpace, een online service waarmee ik mijn volledige website kan onderhouden, bijwerken en promoten. Dat kost een paar centjes, maar ik ben hiermee meer in staat om content sneller te uploaden, een blog bijhouden en altijd een strak ontwerp aan te houden.

Voel je vrij om door mijn portfolio te spitten. Het heeft voor mij ongeveer 2 jaar geduurd voordat ik het gevoel van een fotograaf kreeg; een persoonlijkheid met een stijl en een manier van fotograferen. 

Een fotograaf doet meer dan alleen foto's nemen. Hij is betrokken bij de situatie en locatie, observeert momenten en lichtsituaties. Hij is interactief met de personen/objecten en is met de juiste mate op de achter- en voorgrond. En achteraf is het ook zijn taak om een sterke selectie te maken waarbij er een mooi verhaal en sfeer verteld, zodat de kijkers via de foto's de gebeurtenis kan herbeleven.  

Ik hoop dat ik je interesse nog steeds heb. Probeer mij beter te leren kennen via mijn verhalen en portfolio, en mocht je eens bedenken om vast te willen leggen. Schroom dan niet om een keer te bellen of mailen.  Het leven is te mooi om het onopgemerkt te laten gaan.

Cheers.

Yorick