Lovely Sunset

IMG_4564.JPG

Je kijkt eind van de dag uit het raam en je ziet opeens een overweldigend palet aan kleuren. Dat effect is alleen sterker als je een paar dagen grijze lucht hebt gehad. Ik moet zeggen dat ik het best druk heb met werk, maar fuck it.. ik klim het dak op om een timelapse te maken van de zonsondergang. Ik ben nog niet zo heel erg ervaren met timelapse, maar ik ken het trucje wel. Zoals in bijna alle gevallen, het resultaat wordt alleen beter door ervaring. Ik vond het opzich wel een mooie gelegenheid om deze tijd te investeren in de timelapse. Inmiddels is de zon onder en de beelden zijn er super uit. Ik zal kijken of ik deze week een video kan laten zien van het resultaat.

Ps. Een timelapse is een serie foto's achter elkaar geplakt in een film. Zie hier hoe dat eruit kan zien: YouTube link.